skip to main
|
skip to sidebar
Zöldszilváni
Zöldszilváni, minden a zöldszilvániról
2008. augusztus 4., hétfő
Mihez igyuk?
A csirkéhez és a pulykához leginkább a Chardonnay, a Tramini vagy a Zöldszilváni illik. A kacsához és a libához válasszunk kicsit savasabb fehérbort. A tejfölösen készített csirkét kísérje Sauvignon vagy száraz Furmint.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Zöldszilváni archívum
▼
2008
(5)
▼
augusztus
(5)
Szinte ismeretlen borvidék ahol nő a Zöldszilváni!
Ahonan már nem iszunk Zöldszilvánit...
A Zöldszilváni hazai fellelhetőségei
Cirflandi és Zöldszilváni
Mihez igyuk?
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése